Kedvező áron a gyártótól az Önök raktáráig.

A SILBER-STAHL Kft. ipari beszerzési társaság, import beszerzési, nagykereskedelmi tevékenységet végez a gasztronómia, belsőépítészet, retail és shop üzletágak, valamint az élelmiszer feldolgozó üzemek kivitelezői számára. Kizárólag beszállítói, viszonteladói tevékenységet végzünk gyártó, kivitelező, illetve fővállalkozó cégek részére, elsősorban rozsdamentes berendezések területén.

Cégünk a német F&B Tec GmbH. kizárólagos magyarországi képviselete, melynek magas színvonalú, hosszú élettartamú termékei széles körű referenciával rendelkeznek a retail és shop üzletág területén.

Termékpalettánkban megtalálható a JOFEL Industrial S.A. higiéniai berendezéseinek teljes kínálata, az INSTANCO cég Fast Food gépei, berendezései, bemutató vitrinjei, és komplett kávézó, snack, szendvics és gasztronómiai koncepciói.

Elkötelezettek vagyunk a környezettudatos szemlélet iránt. A szelektív hulladékgyűjtés rendkívül fontos, mivel a megfelelően gyűjtött hulladék újrahasznosításra kerül. Széles palettát kínálunk a megfelelő hulladék szétválogatáshoz különböző típusú, méretű szelektív hulladékgyűjtőkkel az intézményi, a vállalati és a kereskedelmi szektor létesítményei számára.

Hogyan jut el egy project az ötlettől a megvalósításig. Tudjon meg többet a munkafolyamatunkról.
what-you-need

Mondja el, hogy mire van szüksége!
Termékeinket közvetlenül a gyártótól, vagy a gyártó által megnevezett képviselettől szerezzük be. Így biztos lehet benne, hogy az Ön számára legkedvezőbb áron jut a megfelelő termékhez.

Ha a kínálatunkon túl szüksége van további – koncepcióba illő – gépre, de nem tudja, honnan szerezze be, forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk felkutatni a gyártót vagy a beszerzési forrást, hogy biztosan olyan terméket kapjon, amilyet megálmodott.

personal-meeting

Személyes találkozó keretében kitaláljuk a legjobb megoldást, segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Nincs más dolga, mint jelezze felénk szándékát, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Így a lehető leggyorsabban jut olyan minőségű, olyan árfekvésű – de a legfontosabb, hogy – olyan megbízható termékhez, amilyet szeretne.

conform

Alkalmazkodunk igényeihez.
Ha nyelvi nehézségekbe ütközik az angol, vagy német nyelvű beszerzés területén, akkor ne habozzon, keressen bennünket!

Időt és munkaerő költséget takarítunk meg Önnek, azáltal, hogy nem kell felesleges időt töltenie a termék felkutatásával, tesztelésével, beszerzésével. Nagykereskedelmi áron juthat hozzá termékeinkhez.

on-time-delivery

Ön elmondja, hogy mikorra szeretné, mi pedig határidőre az Önök raktárába szállítjuk a megrendelt terméket. Népszerű termékeinket raktárról elérheti, a többi esetben néhány hetes szállítási határidővel dolgozunk.

Papp Ildikó
ügyvezető
Papp Ildikó
ügyvezető
Mutassa be pár szóban projektjét, kollégánk hamarosan felkeresi Önt a megvalósítási lehetőségekkel!